VaneCoaching - Få redskaberne til at ændre dine vaner

Sammen finder vi frem til din indre motivation og får lagt realistiske strategier til, hvordan du kommer i mål med dine nye vaner.

VaneCoaching er særligt til dig der:

Sådan kan Vanecoaching gøre en forskel for dig

Vanecoaching er helt konkret en metode, hvor jeg ved hjælp af strukturerede spørgeteknikker kan hjælpe klienter til at opbygge holdbare vaner.

Som VaneCoach er det ikke min opgave at diktere, hvad du skal ændre på, men det er derimod min opgave at sikre, at dine mål og ønsker er realistiske, og at de er i overenstemmelse med de mål, du har på den lange bane. 

Et VaneCoaching forløb handler bl.a. om:

Viden om vaner og adfærdspsykologi

Som VaneCoach har jeg forståelsen for, hvad det kræver at få succes med vane- og adfærdsændringer. Denne forståelse vil derfor altid være et vigtigt element af at hjælpe dig med dine vaner.

Hos mig får du ikke en masse råd om ernæring og viden omkring de enkelte fødevarer, og hvordan du skal spise, da min overbevisning er, at det slet ikke er det, du har behov for. Derimod vil vi arbejde med, hvordan det rent faktisk lykkes for dig at ændre vaner og sikre et holdbart resultat.

Hvorfor du bør vælge VaneCoaching

Min vigtigste opgave som VaneCoach er at give dig succesoplevelser. Når du opnår succes, får du mod på at fortsætte. Det har ofte den effekt, at det smitter af på andre vaner eller områder af dit liv.

Uanset om du går med et ønske om sundere vaner inden for kost eller bevægelse, eller om dit mål i højere grad er færre overspisninger og mere madro, kan VaneCoaching gøre en stor forskel.

Når det først er lykkedes dig at få opbygget en ny vane, får du modet til at gå videre til næste vane, således at du på sigt og på en holdbar måde kommer tættere på at leve det liv, du ønsker.

Hvad kan jeg opnå gennem VaneCoaching

Efter et forløb hos mig opnår du bedre evner til at vurdere og vælge, hvad du ønsker at bruge dit liv og din energi på. Du bliver desuden god til at træffe bevidste valg ud fra, hvad der giver dig værdi og mening i stedet for at træffe valg ud fra, hvad du føler, at du burde gøre.

Uanset om du ønsker at leve et liv med masser af motion og med sunde madvaner, eller om du ønsker et liv med mindre motion og med et mere afslappet forhold til mad, er det vigtigt, at du træffer dine valg ud fra de rigtige årsager. 

Ofte stillede spørgsmål

Som VaneCoach arbejder jeg primært med vaner inden for sundhed.

 

Dårlige vaner for nogen, er ikke nødvendigvis dårlige vaner for andre. Dårlige vaner er ud fra min betragtning de vaner, som ikke er i overensstemmelse med dine værdier, og hvad der betyder noget for dig at opnå på lang sigt.

 

Individuelle løsninger

For nogen vil det betyde, at man får opbygget en vane om, at man skal slutte fred med slankekure og i stedet lytte til sin krops signaler. For andre handler det måske om at få opbygget gode trænings- og motionsvaner. Det er altså meget individuelt, hvad løsningen handler om.

 

Vaner som bidrager til et meningsfuldt liv

På den måde kan det at blive bevidst om værdier, og hvad der for dig er betydningsfuldt, bidrage til at slippe af med de dårlige vaner og at opbygge vaner, som bidrager til at skabe et meningsfuldt liv. 

Vanecoaching er ganske enkelt klientbaseret samtaleterapi med henblik på at hjælpe andre med at opbygge vaner.

 

Det handler altså om, hvordan man opnår succes med at ændre sine vaner ud fra en nysgerrig tilgang, hvor der skabes overblik over, hvad de nuværende vaner og mønstre bidrager med på kort bane, og hvordan nye og mere hensigtsmæssige vaner kan bidrage til det samme eller stort set det samme.

 

Konkrete redskaber

Gennem vanecoaching får du konkrete redskaber, som kan anvendes ikke kun til specifikke vaneændringer, men også som hjælp til generelt at udfordre de overbevisninger og forhindringer, som står i vejen for at nå dine mål og i sidste ende at leve det liv, du ønsker at leve.

 

For at arbejde med Vanecoaching kræver det, at man har taget VaneCoach uddannelsen.

For at komme i mål og opnå gode resultater skal du typisk regne med et forløb på 3 til 6 sessioner.

 

Alle forløb bliver skræddersyet efter dine behov og du kan selv bestemme om samtalerne skal foregå hjemme hos dig, hos mig eller online.

 

Prisen for VaneCoaching hos mig er 750 kr. pr. session, men ved at købe forløb på flere sessioner ad gangen, kan du spare lidt penge. Alle priser er inkl. moms og gratis kørsel på hele Fyn.

 

Du kan også få en helt gratis 15 min. telefonisk samtale med mig for at få mere afklaring og svar på eventuelle spørgsmål. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du vil vide mere.

En af de vigtigste ting, jeg arbejder med som VaneCoach, er at sikre, at de mål og vaner, vi sammen arbejder med, er realistiske for dig. Vi arbejder altså ikke med mål, som er umulige at holde.

 

Derudover tager vi hånd om alle de forhindringer, der gør, at du ikke tidligere er lykkedes med at få opbygget vanen, så du ved, hvordan du fremover håndterer de forhindringer, der måtte opstå.

Mange inden for branchen (Fx. personlige trænere, online coaches osv.) markedsfører sig gennem løfter om et varigt vægttab, men for mange er dette desværre urealistisk at opnå.

 

Varige vægttab er derfor ikke noget, jeg har lyst til at love nogen, men jeg vil derimod gerne hjælpe med at tilpasse dine vaner, således at det kan øge dine chancer for at opnå et varigt vægttab.

Det er meget forskelligt hvilken baggrund, man har forud for VaneCoach uddannelsen.

For mange vil det dog typisk være uddannelse til kostvejleder, personlig træner, professionsbachelor i ernæring og sundhed, fysioterapeut eller lignende.

Jeg er selv uddannet kostvejleder og har derefter taget VaneCoach uddannelsen. Desuden har jeg en baggrund som socialrådgiver og cand.soc. i socialt arbejde og har derfor en bred erfaring i arbejdet med mennesker.

 

Læs mere her

Er Vanecoaching noget for mig?

VaneCoaching er altså for dig, der er træt af mislykkedes forsøg på at opbygge nye vaner og derfor har et ønske om et forløb, hvor der tages udgangspunkt i hvad der er en god og holdbar løsning for dig.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kommer i gang med forløbet, udfylder du bare den korte kontaktformular, og jeg vil kontakte dig. 

Jeg tilbyder en gratis samtale på 15 min gennem telefonen, så du har mulighed for nærmere afklaring.

Læs også og få mere viden

Hvorfor et hurtigt vægttab ikke er vejen frem

Få hjælp og redskaber af VaneCoach i Odense

Hvordan successer opnås gennem vaneændring

Vil du være med til at teste mit nye Madro gruppeforløb?

Du får:
• 6 gruppesessioner (1,5-2 timers varighed)
• Konkrete og brugbare redskaber til anvendelse både undervejs og efter forløbets afslutning
• Mulighed for at dele erfaringer og oplevelser med andre med lignende udfordringer

Gruppeforløbet er for dig, der:
• Har et ønske om at opnå mere ro omkring mad og vægt
• Oplever at tanker om mad, vægt og krop fylder for meget
• Gerne vil lære at håndtere tanker og følelser med andet end mad
• Svinger mellem kure og overspisninger og gerne vil ud af dette mønster
• Gerne vil lære at spise efter sult, mæthed og nydelse

Hele forløbet får du nu til en intropris på DKK 2500 (Normalpris min. DKK 7200)